×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۲  
true
false

به گزارش ناب نیوز، اجلاس مدیران و معاونین آموزش مدارس علمیه خواهران استان کرمان با محوریت موضوع پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در محل بیت الزهرای سردار سلیمانی در جوار شهدا گمنام برگزار شد.

در ابتدای جلسه مرحمت محمدی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمان، در سخنانی با اشاره به آیه ۱۴۸ سوره بقره به شرح صبغه در این آیه کریمه پرداخت و تصریح کرد: رنگ آمیزی از جانب خدا نسبت به مومنان در این آیه مدنظر است، زیرا تنها رنگی که در آن صفا، بقا و دوام وجود دارد، رنگ الهی است.

وی ادامه داد: بنده یا باید مطیع خدا باشد و یا غیرخدا و نتیجه این پیروی در آیات قرآن بیان شده است. اگر کسی بخواهد به حقایق الهی دست پیدا کند باید مزین به صفات الهی شود و رنگ خدایی پیدا کند.

محمدی به ذکر نمونه هایی از افرادی پرداخت که رنگ الهی پیدا کرده اند و افزود: سردار سلیمانی متخلق به اخلاق الهی بودند و رنگ خدایی پیدا کردند. شهید مطهری نمونه دیگری از انسان منقش به رنگ الهی است که می توان نمود آن را در زندگی این استاد بزرگوار مشاهده نمود.

وی در پایان بیان داشت: اگر همه اعمال انسان با اخلاص و با اهداف الهی شروع شده و در مسیر هم خداوند متعال رالحاظ نماید، می توان نتیجه آن را الهی دانست و در ملکوت آسمان ها تجلی رنگ الهی را می توان در آن دید.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین خالقی، دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، در سخنانی تصریح کرد: انسان ها با هر عملکردی که داشته باشند باید مورد محبت قرار گیرند. دوستی به معنای این است که انسان خواستار خير و سعادت همه باشد، اما به معنای تایید تمام کارهای افراد نیست. ممکن است انسان دوستدار کسی باشد، اما لزوما نباید دوستدار اعتقادات و رفتارهای او نیز باشد.

حجت الاسلام خالقی به وجود نشانه های محبت و دوست داشتن انسان ها در پیامبر اکرم و معصومین (علیهم السلام) اشاره نمود و گفت: ائمه معصومین (علیهم السلام) همیشه برای انسان ها خیرخواه بوده و بین فعل شخص و خود شخص تفاوت قائل می شدند. لذا اگر این تفکیک در ذهن انسان ها لحاظ شود و قصد خدمتگزاری نیز به آن ضمیمه شود، این حب تکمیل می شود.

وی به تبیین معنای خدمت پرداخت و اظهار کرد: خدمت در معنای اصیل خود به این است که انسان در راستای خير و سعادت دیگران تمام تلاش خود را انجام دهد و اقل خدمت به دیگران دعای خیر در حق آنهاست.

دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران، برتر دیدن دیگران از خود را به عنوان یک اصل دانست و گفت: اگر این اصل ها در زندگی رعایت گردد، انسان در بهترین جایگاه خود قرار می گیرد و در این مسیر حتی اگر شقی ترین افراد نیز تصمیم به ترک گناه بگیرد، خداوند او را خواهد پذیرفت.

حجت الاسلام خالقی به تبیبن نحوه رفتار اساتید با طلاب پرداخت و بیان داشت: تا زمانیکه استاد این اصل را نپذیرد که باید دوستدار طلاب باشد و با تمام توان خادم طلاب باشد و این امر به یک باور در وجود استاد تبدیل نشود، نمی تواند نقش یک استاد واقعی را داشته باشد.

وی افزود: طلبه ای که در محضر استاد است، در ابتدا یک انسان است و در مرحله بعد از جنس نور و لطافت و یک زن است و سوم، یک جوان و در بهترین دوران عمر خود است و چهارم اینکه از قشر متدین و صالح جامعه است و استاد با چنین فردی روبرو است و باید تمام مهارت خود را با تکیه بر توکل به خدا در جهت نیل به اهداف الهی این طلاب به کار گیرد.

حجت الاسلام خالقی یک مصداق روشن و واضح از غیرمعصومین علیهم السلام، را سردار سلیمانی ذکر کرد و گفت: حاج قاسم، این اصول را به تمامه در زندگیشان مدنظر قرار داده و هر چه بالاتر می رفتند، متواضع تر می شدند.

منبع: مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کرمان

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true