×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳  
true
false

کریم قاسمی با بیان اینکه  پیش بینی می شود بیش از ۶۰۰ تن عسل از کوهستان های این شهرستان در دو فصل بهار و پاییز برداشت شود،گفت: کار برداشت عسل پاییزه از ۶۷ هزارکلنی در شهرستان رابرآغاز و تا پایان مهر ادامه دارد.

به گزارش ناب نیوز؛ کریم قاسمی گفت: پیش بینی می شود بیش از ۶۰۰ تن عسل از کوهستان های این شهرستان در دو فصل بهار و پاییز برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رابر گفت: وجود گلستان های چهار فصل در رابر موجب شده است که در هر فصل سال رنگ و طعم عسل تولیدی در رابر نیز تغییر کند حتی مکان های مختلف ، کوهستان ها ، دشت ها و حتی دهستان های مختلف نیز عسلی با طعم و رنگ مخصوص به خود دارند.

قاسمی افزود: در حال حاضر قریب به ۴۳۰ نفر بهره بردار و کندو دارعسل در این شهرستان مشغول به کارهستند و  شهرستان رابر رتبه اول استان و رتبه دوم کشور در برداشت عسل با کیفیت  را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: در راستای رفع موانع حرفه زنبور داری در شهرستان رابر سرمایه گذارانی برای بسته بندی ، تولید بره موم و ژل رویال زنبورعسل ورود  پیدا کرده که از تسهیلات اشتغال روستایی تامین اعتبارشده و بزودی آغاز بکارخواهند کرد.

گفتنی است که طعم متفاوت عسل رابر موجب شده است که از این محصول به عنوان دارویی برای درمان دردهای مختلف استفاده شود  برای درمان بیماری های خاص مورد استفاده قرار می گیرد ،لذا این خاصیت سبب شده است که این محصول به یکی از کالاهای اصلی عطاری های استان کرمان بدل گردد .

وجود ۲۰ هزار هکتار گیاه دارویی گارچی و سایر داروهای گیاهی فرصتی است برای زنبورداران رابری می باشد تا عسل با کیفیت و ارگانیک تولید کنند که طعم واقعی و دست نخورده عسل را از گذشتگان تا کنون برای ما و مردم ایران زمین به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام/م

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true