- 11 خرد 1401
- اخبار ویژه , استان کرمان , فرهنگی , مذهبی , گزارش
- کد خبر 14531
- 465 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
به گزارش ناب نیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان خالقی دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران در جلسه ای که به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام در محل مدیریت استان برگزار گردید، به تبیین معنای تسبیح پرداخته و افزود: تسبیح به معنای تنزیه خداوند متعال است.
وی ادامه داد: گاهی نفس های انسان نیز تسبیح خداوند متعال شمرده می شود. در امور عزاداری برای اهل بیت علیهم السلام نیز این امر وجود دارد که نفس های انسان غصه دار برای معصومین علیهم السلام حکم تسبیح را دارد.
خالقی به کتاب نفس المهموم مرحوم شیخ عباس قمی اشاره نموده و گفت: آیت الله شعرانی این کتاب ارزشمند را ترجمه نموده و با اینکه ترجمه به عنوان کار علمی ویژه ای نیست، اما ایشان در بیاناتشان به امیدواری جلب رضایت خدا از ترجمه این کتاب سخن گفته اند.
وی به تبیین نوع ارتباط انسان با خدا پرداخته و افزود: در بیشتر اوقات ارتباط انسان با خدا کاسب کارانه و طلبکارانه است. در دعا کردن نمود این حالت بیشتر است، اما در نجوا کردن انسان بیشتر با معبود خود به راز و نیاز می پردازد و اصل این ارتباط فقط برای نشان دادن محبت و علاقه به خالق است و نیاز انسان مدنظر نیست. این نوع ارتباط، ارزشمند و مطلوب است.
خالقی دعای جوشن کبیر را سرشار از مضامین مناجات گونه و منبع عظیمی از معارف دانسته و بیان داشت: اگرچه بر این منبع ارزشمند، نام دعا گذاشته شده است، اما در اصل مناجات با خداوند متعال است و می توان با آن به بهترین نوع ارتباط مخلوق و خالق دست یافت.
true
true
http://nabnews.ir/?p=14531
true
true