×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۱۷ خرداد - ۱۴۰۲  
true
false

امان الله علیمرادی گفت: شهید آیت الله مطهری از جمله شاگردان امام راحل بودند که نقش بازوی مستحکم امام در پیشبرد و حفاظت از مرزهای فکری و عملیاتی انقلاب را به عهده داشتند.

به گزارش ناب نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی در گفتگو با خبرنگار ما؛ ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بیان اینکه روحانیون و علمای بسیاری به عنوان شاگرد امام خمینی(ره) فعالیت داشتند، گفت: شهید آیت الله مطهری از جمله شاگردان امام راحل بودند که نقش بازوی مستحکم امام در پیشبرد و حفاظت از مرزهای فکری و عملیاتی انقلاب را به عهده داشتند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه شهید مطهری در تبیین و تعمیق بنیان‌های عقيدتی انقلاب نقش بی‌بدیل داشتند، عنوان کرد: از آغاز نهضت امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۱، شهید مطهری به صورت فعال در کنار امام حضور داشتند و سازماندهى قیام پانزده خرداد در تهران و هماهنگى آن با رهبرى امام مرهون تلاش هاى ایشان و یاران بوده است.

این مقام مسئول ادامه داد: پس از تشکیل هیئت هاى مؤتلفه اسلامى، شهید مطهرى از سوى امام خمینى(ره) همراه چند تن دیگر از شخصیت هاى روحانى عهده‌دار رهبرى این هیئت ها شده اند.

وی اظهار کرد: پس از تبعید امام خمینى(ره)  به خارج از کشور مسئولیت استاد مطهرى و یاران ایشان سنگین‌تر شد؛ در این زمان استاد مطهری در آن ایام به تألیف کتاب و ایراد سخنرانى در موضوعات مورد نیاز جامعه سنگربان مرزهای اعتقادی اسلام مشغول بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی با بیان اینکه شهید مطهری براى اسلامى بودن محتواى نهضت تلاش هاى ایدئولوژیک بسیاری را انجام داد و با کجروی ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد، گفت: ایشان در سال ۱۳۴۸  به خاطر صدور اعلامیه‌اى با امضاى ایشان و علامه طباطبایی و ….. مبنى بر جمع اعانه براى کمک به آوارگان فلسطینى و اعلام آن طى یک سخنرانى در حسینیه ارشاد، دستگیر شد و مدت کوتاهى در سلول انفرادى بسر برد.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد:  از مهمترین خدمات شهید مطهرى در طول حیات پربرکت ایشان می توان به ارائه ایدئولوژى اصیل اسلامى از طریق درس و سخنرانى و تألیف کتاب اشاره داشت و  این امر به ویژه در سال های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه هاى چپ و پدید آمدن گروه هاى مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود رسید.

این مقام مسئول تصریح کرد: پس از امام خمینی(ره)، آیت الله مطهری اولین شخصیتى است که به خطر سران سازمان موسوم به مجاهدین خلق ایران پى برد و دیگران را از همکارى با این سازمان بازداشت و حتى تغییر ایدئولوژى آنها را پیش بینى کرد.

وی ادمه داد: گرچه ارتباط استاد مطهرى با امام خمینى پس از تبعید ایشان از ایران به وسیله نامه و غیره استمرار داشته است ولى در سال  ۱۳۵۵ استاد موفق به سفر به نجف اشرف شد و ضمن دیدار با امام خمینى درباره مسائل مهم نهضت و حوزه‌هاى علمیه با ایشان مشورت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی افزود: پس از شهادت آیت الله سید مصطفى خمینى و آغاز دوره جدید نهضت اسلامى، شهید مطهرى به طور تمام وقت در خدمت نهضت قرار مى‌گیرد و در تمام مراحل آن نقشى اساسى ایفا مى‌نماید.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: در دوران اقامت امام خمینى(ره) در پاریس، سفرى به این کشور داشته و در مورد مسائل مهم انقلاب با ایشان گفتگو مى‌کند و در همین سفر امام ایشان را مسئول تشکیل شوراى انقلاب اسلامى مى‌نماید.

این مقام مسئول در پایان خاطر نشان کرد: هنگام بازگشت امام خمینى(ره) به ایران، استاد مطهرى مسئولیت کمیته استقبال از امام را شخصاً به عهده مى‌گیرد و تا پیروزى انقلاب اسلامى و پس از آن همواره در کنار رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامى و مشاورى دلسوز و مورد اعتماد براى ایشان بود و در مدت کوتاه حیات ایشان بعد از انقلاب می توان گفت فرد دوم انقلاب در ابعاد انسجام‌ دهی به امور و نظام‌سازی برای آینده انقلاب بود.

انتهای پیام/م

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true